Peel off mask

Såhär blev mitt hår efter frissa besöket. Klippte av åtminstone 7 cent och nu kan jag inte sluta känna på mina toppar för de är såå släta. Ser ju mycket fräshare ut oxå!

Vaknade klockan 7 i morse igen (klockan sju, En lördag?!) men var pigg så steg upp. Känns därför som om denhär dagen aldrig tar slut (positivt) för har hunnit med massor idag. Bl.a varit i frissan, affären, ätit till spices osv. Sitter atm med en peel off ansiktsmask på som man ser helt förjävlig ut i haha, man kan inte skratta eller nåt för hela ansiktet är som fastlimmat. Har gjort samma förr och ansiktet blir jätte slätt av det så vill ni pröva så gör såhär:
Ta en äggvita och hushållspapper. Separera hushållspappersbiten i 3 tunna delar (dra från kanten bort ett tunnt lager) och använd ena lagret. Pänsla på äggvitan på ansiktet och applicera en bit av pappret på, pänsla på ytterligare ett lager äggvita på pappert så det "limmas" fast. Vänta tills det har torkat (vilket jag gör i skrivande stund) och sen är det bara att dra bort. 
Efteråt kan det vara bra att skölja ansiktet så man får bort all äggvita. Prövar ni så får ni hemskt gärna kommentera vad ni tyckte!
Allmänt, skönhet, tips |
#1 - - rememberthiis.blogg.se:

oj och jag som tyckte jag vaknade tidigt, vaknade 9 xd

Svar: hahaha ;D
Natalie Honkonen

#2 - - Linn Strömberg:

Åh vad fint håret blev!

Svar: taack!
Natalie Honkonen

#3 - - A M:

Så fin du är och snyggt hår!!

Svar: tack så mycke! Kramar
Natalie Honkonen

#4 - - Agnes:

du är så fin!! :)

Svar: tack såå mycket, du med! Kram!
Natalie Honkonen

Upp