Vit chokladcheesecake recept

Du behöver:
10 st digestive kex
50 g smör
200 g philadelphia ost
200 g viola vanilj
1/2 dl socker
3 tsk vanilj socker
2 msk vetemjöl
1 st ägg
Vit choklad
 
Gör såhär:
1. Lägg ugnen på 175 grader
 
2. Smula sönder kexen
 
3. Smält smöret
 
4. Rör ihop och tryck i en pajskål
 
5. Blanda ihop ostarna med sockret
 
6. Tillsätt mjöl och vaniljsocker
 
7. Separer ägg gulan från ägg vitan, lägg först i gulan och sen vitan (ingen aning varför)
 
8. Riv vit chokladen och häll i smeten / degen
9. Häll smäten i pajskålen på kexbottnet
 
10. Lägg den i ugnen i 30 min.
 
Sen är den klar. Passar jätte bra att servera med t.ex bär!
Allmänt, recept |
#1 - - Annica:

Gud vad gott det där låter :P

Upp