Top 3 filmer

LOL. Vet inte hur många gånger jag sett den,  men tröttnar aldrig! Att Miley Cyrus spelar huvudrollen gör ju inte filmen sämre heller. Filmen handlar om Lola som är tonåring. Försökte beskriva filmen mera men jag fick inte det att låta intressant så ni får helt enkelt ta och kolla på den själv om ni inte gjort det, en av de absolut bästa filmer jag sett!

The call. Har sett det två gånger och den är bra fastän man vet hur den slutar. Det är en thriller som handlar om Jordan som tar emot larmsamtal. Under ett samtal är det en mördare som brutit sig in i ett hus var Leah bor. Hon hittar ett gömställe i hemmet och just då mördaren är påväg ut ur huset så bryts samtalet. Då är Jordan tvungen att ringa upp igen vilket som leder till att mördaren hittar Leah. Jordan känner sig stort skyldig till mordet och vill inte ta emot flera larmsamtal. I ett annat samtal är hon dock tvungen att ta över och ni får kolla på filmen för att få veta mera om vad som händer, ain't gonna spoil anything.

The last song. Oxå Miley Cyrus som huvudperson och spelar mot Liam Hemswort som ni kanske känner igen. Filmen handlar om Ronnie som har en yngre bror och två skilda föräldrar. En dag ska hon och hennes bror till hennes pappa som bor i North Carolina under sommarlovet. Där så träffar hon en som hon blir intresserad av och jallajallajalla. En skit bra film som är allt ifrån drama till romantik till sadness. Kolla på den, piste.
Allmänt, favoriter, tips |
Upp