Februari favoriter

Märkte att det bara var mest skönhetsrelaterade favorier men vill inte ta med bara för att ta med, så det fick bli såhär denhär gången. I nästa kan jag ta med mera kläder och sånt..
 
1. Pantene pro-v hårolja. Gör håret slätt, mjukt och ger glans.
2. Neutrogenas visibly clear blackhead eliminating. Man känner hur de små "sandkornen" skrubbar och gör ansiktet jätte lent efteråt! Har varit en stor favorit länge!
3. Lumenes clear it up! serie deep purifying wash face & eyes step 1. Rengör huden super bra och tar även bort smink. Hjälper oxå mot finnar och sånt.
 4. Victoria´s secret midnight exotics. Min favorit från victoria´s secret. Super god och fräsh blommig doft kind of. Ända problemet med body mists är att de inte hålls så länge, men sprayar man på kläder och i håret så hålls det helt bra haha. 
5. Ansiktsmask från the body shop - tea tree face mask. Först och främst så räcker den hur länge som helst! Fick den i födelsedaspresent förra året och det börjar vara snart för ett år sen och har inte ännu heller använt upp den fastän jag anvnder den 1 gång i veckan. Den doftar gott och man känner att den hjälper då man har den på huden för den typ sticker lite, om ni förstår vad jag menar? Super bra är den i allafall! 
6. Lumenes matifying & pore minimizing primer. Använder den varje gång före jag sminkar mig.
7. Har man en finne nånstans så kommer den vara mycket mindre dagen efter om man lägger basiron på den kvällen innan. 
8. Bästa maskaran jag testat, enough said. 
Det var allt skönhets relaterat, nu tilll lite annat.
Låtar: Är inget Little Mix fan men har tyckt om secret love song som även Jason Derulo sjunger i, Pillowtalk med Zayn, Stressed out  med Twenty one pilots. (Klicka på låtnamnen för att komma till dem på youtube)
Serier:  Keeping up with the Kardashians, Carries Diary, Parneviks.
Det var alla februari favoriter. Nu är vi redan inne i Marsmånad, hur fort går inte tiden? Kram!
 
Allmänt, favoriter, skönhet, tips |
#1 - - Sigrid:

Pantene pro-v håroljan är superbra! En stor favorit :)

#2 - - Beatrice:

Åh, roligt inlägg! Håller med om att pantene oljan är super bra, använder mig utav den med och den ger verkligen lyster! Kram ;)

#3 - - Lucy:

Body shops ansiktmask är så sjukt bra :D har den också :D love it :D

Månadens blogg tävling är nu avslutad och en ny vinnare är dragen :)

Upp