SUNday

Dagens väder var super fint, graden låg på plus sidan och solen sken. Längtar tills man känner att solen värmer och man kan börja få lite färg, men det lär nog ta ett tag ännu tills det..
Skönt är det att vara ute med hundarna i dethär vädret ändå så det gjorde jag på dagen. Så mycket annat än det har jag inte gjort idag. 

Snart börjar spin på gymmet och sen ska jag kanske ta och läsa ett par kapitel till geografi provet (om jag är riktigt duktig). En riktigt skön dag har det varit idag, synd bara att det är sista helg-dagen.

Kram<3
Allmänt | | 5 kommentarer

Saturday

Idag har jag gjort enmassa känns det som. Här ovan har ni bl.a en bild på dagens mat som var räk pasta som vi åt för en stund sen. Innan det har jag varit med mamma i affären och köpt enmassa stuff (jag vita rosor - lovelove!!), jag har tagit enmassa bilder, lagat mat, sprungit i affären igen osv, listan kan göras lång.

Ska nu bara ta det lugnt och sitta framför tv:n en stund. Skönt med lördag!
Allmänt | | 4 kommentarer

oh hello friday

Åh fredag, äntligen! Fastän veckorna går super fort i mitt tycke, så är det alltid lika skönt med fredag! Min dag har varit fylld med mycket skratt på nästan alla timmar, älskar såna dagar!

Tänkte nu göra en perus ansikts rengöring och sen ansiktsmask, skrubb och allt sånt så man får bort allt skit man fått av allt smink under veckan haha. Sen blir det lite serier, mat och choklad, låter väll som en bra fredag? Låter bra i mina öron i alla fall! Kramar<3
Allmänt | | 10 kommentarer
Upp