Räkpaj

Räkpaj med sallad blev dagens middag. Blev ett par matinlägg idag haha. Men såå himla gott, älskar både räkor och paj så det är ju den perfekta kombinationen! 

Här kommer ett snabbt recept om ni känner för att pröva.
Gör först ett vanligt pajbotten och förgrädda.(Mamma gjorde det klart så vet inte hur, men jag låtsas som om jag tar det förgivet att ni vet hur man gör haha).
Till "fyllning" behöver ni för en paj:
1,5 burk creme fraische
1 ägg
rödlök
broccoli
parmesan
räkor
kryddor:
dill, svartpeppar, cayenne, salt

Blanda ihop allting förutom broccolin och räkorna som du sätter på bottnet färdigt 

Häll på blandningen och in i ugnen i 20 min i 200grader
Haha klott

I salladen hade vi sallat, körsbärstomat, gurka ooch *trumvirvel* avokado.
Pröva och let me know what you think! Kram<3
Allmänt, tips |
#1 - - FannyFredrica - [Fotografering]:

Lät jättegott! :D

#2 - - sandra.:

såg gott ut :D
trots att ja inte gillar räkor :)

#3 - - Maja:

Åh vad gott, måste testa! :)

#4 - - FILIPPA:

men Åh så gott!! älskar räkor måste testa den här alltså! :D

#5 - - Linn Strömberg:

Mums!

#6 - - Amanda Aikioniemi Persson - Träning & Hjälpa ungdomar:

Mums så gott :)

#7 - - Lucy:

Så gott :D ska allt testa detta receptet :)

#8 - - Eleonora Adriana ♥:

Mums!

Upp