Home sweet home

Super kul var det i Hesa förutom att jag fick väärldens skavsår (samma ställe som för 3 veckor sen) i fredas på friluftsdan och att gå runt med skavsår är rent helvete, fick halta mig fram på stan. V köpte iallafall plåster som bedövar så det hjälpte lite, but still felt the pain. Kan inte idag heller gå med skor, nono, gå bara inte.. 
 
Köpte bara 2 saker, wow, fan värd en klapp på axeln haha. Bra var det ju för mig som försöker spara pengar, senså fanns det köer i en del affärer och otålig som jag är sket jag i hela köpet. Kommer bilder senare so stay tuned. Sneak peek på ena saken.
 
På  vägen hem for vi till ett texmex mat ställe (panchos?). Vi han beställa nachos och dricka men efter en timmes väntan fick vi lite brottom och ingen av oss orkade vänta längre. Iallafall jag var super hungrig så vi sa att vi måsta fara, så de sa att de kunde bjuda på det vi redan fått. 
Breved matstället fanns subway såå ni kanske kan gissa vart vi for istället. Varför for vi inte dit från första början? Tar typ fem sekunder att få maten och både min och syrrans favorit haha, det var såå gott as always!
 
Då vi hade ätit klart hoppade vi in i bilen och körde vidare. Vi kom hem kring 10-11 tiden och jag slocknade direkt. Fick en lång natt vilket som var så behövligt, har inte sovit såhär länge på god knows hur länge.
 
Nåja, ny dag idag. Planerna är öppna så får se vad jag hittar på. Hoppas det blir en bra dag idag, kramar!<3
Allmänt |
Upp