Marinas De Nerja, Spain

Av veckor med minusgrader och snö kan man väl inte annat än vila åka iväg till värmen? Linn Ahlborgs vloggar från Gran Canaria får ju inte mig att trivas bättre här hemma i kalla Finland heller haha. Har ju berättat att vi bokat en resa till Spanien som är i Juni så här är lite bilder från stället och hotellet.
Det är i Nerja, nere vid kusten costa del sol. Har aldrig varit där förut men tror det är riktigt bra! Om nån av er har varit där eller i närheten så får ni gärna säga vad ni tyckte! Kramar!
Alla bilderna är från google, d.v.s ingen är min.
Allmänt, resa | | 8 kommentarer

Junkyard skor

Nu börjar våren vara här för i morgon är det ju Mars och fastän det inte alltid är vår väder så räknas det väll som en vår månad. Skor är alltid en av de saker som jag måste införskaffa mig till våren men vet nästan aldrig vad jag vill ha för sorts skor. Här är 3 stycken som jag hittade på Junkyards hemsida som inspiration i olika stilar. 
Adidas superstar är mina favoriter och tror det blir ett par såna i år. Vad tycker ni?
 
   Adidas superstar HÄR                                Nike SB Juvenate HÄR                        Fila Disruptor II HÄR
 
 
 
Allmänt, inköp, mode, tips, wanties | | Kommentera

Ledig vecka

Att slippa vakna till ett alarm en måndag morgon är väll inte så dåligt? Super fint väder har vi idag! Om det är kallt har jag ingen aning om men huvudsaken är väll att det ser fint ut haha.. Kan ändå inte gå ut idag för får inte på min ena sko pga förvärrat skoskav så får se vad jag hittar på hemma idag. Ska kanske passa på att ta lite bilder nu då det är ljust ute, får se. Skulle dock vila fara ut för komigen, inte varje dag solen skiner juh! 
 
Super skönt med en ledig vecka iallafall! Kram!<3
Allmänt | | 3 kommentarer
Upp