Sista September

Min dag har bestått mest av textilslöjd, film och lite drama uppvisning osv. Kul dag var det iallafall fastän jag varit jätte trött. 
 Lyssnar atm på Mathilda och Andreas nya podd avsnitt om tro, och läser til religionsprovet tills i morgon. Ganska bra kombo, haha. 
 Så kommer min kväll se ut iallafall och inget gym blir det för min del, men kanske muskel träning hemma om jag hinner, men idag är provläsning viktigast. 

I morgon är det Oktober och månaderna går så fort! Nästa månad (/oktober) är det halloween och 2 månader efter det blir det jul. Åhh, längtar!

| | Kommentera

Pedal till keyboarden

Nu är 1 av 2 prov skrivet fö denna vecka och det (matteprovet) gick mycket bättre än förväntat! Har bara en uppgift som jag nästan är säker på att är fel, men annars gick det super! 
 Nu ska jag börja läsa till religionsprovet som jag skriver på torsdag. 

Fick en pedal till min keyboard på helgen vilket gör det mycket roligare att spela. Den går till måånga olika keyboards och funkar bra, kostade kring 30€ så det var inte heller så dyrt. Tipsar att köpa om ni har synth, men kolla vilket märke det är först så ni köper nån som passar. ;)
| | Kommentera

prov, prov..

Sitter för tillfället trött i mitt rumm med matteboken framför mig och tränar till morgondagens prov. Är super råddig nu av alla textuppgifter jag räknat som man dessutom inte ens skulle behöva räkna.. Haha bra jag, räknat 20 uppgifter i onödan, kanske man ska kolla vad man ska räkna först.. ;) 

Om mindre än en timme börjar step, så ska här snart fara iväg och efter det så blir det ännu mera provläsase. Så ser min kväll ut, hoppas er blir roligare. 

Kram <3

| | Kommentera
Upp