3 veckor kvar

Måndagen avklarad check och fyra skoldagar kvar före helg. Borde atm sitta och läsa finska ord som jag har förhör på i morgon men skjuter upp det till lite senare. Lite mera orkar jag med skola nujust då jag tänker på att det bara är 3 veckor kvar (!) före jullovet. Händer förståss kul saker före det oxå som Luciaprogrammet, på lördag då 4 ska firas, alla helger för ack vad jag har börjat uppskatta dem, och förståss julfesten för tycker att de brukar vara rätt kul. 

Är fortfarande inte frisk men i morgon borde jag vara tillräckligt för att kunna fara på gym, dvs det blev en veckas paus, igen. Men nuu, nu ska jag hålla mig frisk ända tills jul, okej! 

Ingen kvalité alls men ända bilden jag har för tillfället. Kram <3
| | En kommentar

winter outfit inspiration

Idag har jag inte fått mycket gjort, vilket har varit så skönt! Bara vilat och tagit det lugnt tills 3 tiden (varit sjuk) och sen fått lite läxor gjorda osv. Min energi nivå har varit på 0 och yeah.. En must have då man är sjuk/ förskyld är nyponsoppa - så gott oxå! Nu på kvällen har jag kollat på alla Antys förra årets vlogmas, gotta love Antys vloggar!

Har gjort några vinter outfit inspirations collage i lite olika stilar denhär gången. Mera classy, girly, lazy osvosv. Jag själv tycker om att ha basic färger som svart, vitt, grått och beige vilket kanske märks haha menmen, det är bara som inspiration. Kramar <3

| | Kommentera

lillajul

God lillajul höni! Vaknade på morgonen kring 9 och fick lite senare min lillajul-klapp. Önskade mig dethär eftersom hur fint är det inte? 

Har haft det tänt hela dagen och tycker det gör så mycket till rummet och får det att se ännu "juligare" ut vilket som är en gogo för mig. Så thanks mum! <3 

Efter att morbror kom hit till oss har vi hunnit med enmassa: bakat pepparkakor, julstjärnor (som jag dock glömde fota haha, sry men det kanske kommer bild senare :*), lyssnat på julmusik, ätit osvosv.

Det var ju julöppning i stan idag men det stog nog inte på mitt schema. Har haft fullt upp med annat och fick en jätte trevlig lördag trots allt! I morgon är det första advent. Har zero planer för i morgon och kommer troligtvis bara ta det lugnt och om jag är i skick så blir det gym på kvällen. Är nu just iallafall ännu förskyld men mycket bättre än igår då jag knappt kunde prata på kvällen. Men det var bara en snabb förskylning, thanks god! Kram <3
| | Kommentera
Upp