bästa tidsfördriven

Dethär är mina tips som man kan göra själv ifall man inte har vänner som kan vara för tillfället. :)

1. Gå ut. Om det spöregnar så kanske inte, haha, men ifall vädret är på din sida så varför inte. Tycker själv om att gå ut på pw speciellt om solen skiner så är det bara skönt, har man hund så kan man ju ta med.


2. Ändra om i ditt rum. Brukar ganska ofta byta ordning på saker o ting på min hylla och skrivbord ganska ofta för tycker om små förändringar. Har på sista tiden blivit väldigt inspirerad till att köpa nytt till mitt rumm (d.v.s. kuddar, lampa, spegel och sånt) men sen har man ju annat man oxå vill lägga pengarna på, så då har det lämnat lite på sidanom. 

3. Musik. Lyssna på musik eller varför inte spela själv om man har tillgång till det. 

4. Rensa klädskåpet. Bort med smått så rymms det mera nytt. Man kan ju antingen ge bort eller why not sälja så får man ju lite pengar.

5. Sök inspiration på weheartit på saker man kan göra, outfit inspo, mat inspo, ja på allt!

6. Kolla på film eller serier. Speciellt om vädret är lite sämre är det kanske roligare så man inte tänker att man missar nåt speciellt utomhus.
Behöver ni tips så kan jag rekommendera filmerna: 

Easy A

The Duff

Lol 

och serierna:

 Friends

PLL (Pretty Little Liars)


Desperate housewives

 90210

7. Experimentera olika frisyrer och sminkningar på dig själv. 

8. Ha eget spa hemma. Använd hårinpackning, en ansiktsmask eller varför inte göra själv? Finns på nätet jätte många recept på ansiktsmasker som fungerar för olika hudtyper. Har aldrig själv riktigt provat förutom en med ägg som faktiskt fungerade bra så kan göra ett inlägg med det ifall ni vill. ;) 
|
Upp