Nyårs outfits

Som ni säkert märkt så börjar dethär året börja närma sig sitt slut. I morgon ska det firas och jag själv kommer att vara med Catzu och gö enmassa kul stuff, men mera ser vi i morgon. Vad ska ni göra?

Jag tycker jätte mycket om outfits med svart "grund" och sen nån annan färg till. Här är några exempel.


Ganska vanlig svart klänning med en cool detalj uppe | Glittrig klänning
Två snygga klänningar som man lätt kan matcha med skor, smycken, väska osv, you name it

Denhär är nog min favorit eftersom jag älskar svart och guld kombinationen! Super snygg topp oxå!

Denhär är mest vardaglig kanske men ändå lite festligare. Svarta slitna jeans, glittrig topp, klocka och örhängen. Boom!
| | 4 kommentarer

instagram accounts

Tänkte tipsa om 4 stycken instagtam konton som jag tycker väldigt mycket om. Ha ni nåt konto som ni tycker soeciellt mycket om så leave a comment!

Föste en humor sida som heter @hoenest. Här har ni 4 bilder från deras sida så det är just sånt dom har. 

@Kenzas. Super fina bilder på allt möjligt! Hennes blogg är ju oxå 2 die 4 så hon är en stor favorit! Hon har bl.a bilder från resor, mat, mode, and all that jazz.

Ett inspo konto som heter @inspobyse. Ljusa bilder på allt möjligt med super fint theme!

@alexisren. Många superfina bilder från stränder och fina ställen men oxå annat. Det var svårt att bara välja 4 av hennes bilder för hon gar såå många fina men go check her out!

Instagram är den bästa sociala medien enligt mig. Där kan man hitta enmassa fina bilder, själv lägga ut bilder osv. Det är ganska populärt så tror de flesta vet vad det är. Jag heter @nataliehonkonen så om ni vill kan ni följa mig, kommentera gärna era instagramnamn om ni har! Kram<3
| | Kommentera

skön dag

Idag fick det bli en sån dag då jag i princip inte gör nåt. Har bara lyssnat på musik, kollat på friends, tagit det lugnt och spelat piano tills klockan 6, då for jag till gymmet. Måste ändå göra nåt på en dag annars får jag leidon haha, men annars så var det en ganska så o-händelserik dag. Älskar att man bara kan vara helt utan smink och med mjukisbyxor hemma utan stress och sånt. 

Till nåt helt annat så har jag blivi jätte trött på mitt hår. Eftersom jag tonade det för ett bra tag sen så börjar färgen försvinna, mina slingor kommer fram men jag får utväxt. Det blir en lite sådär randig effekt med ljusare hårbotten, mörkare toning och ljusare toppar var slingorna är haha. Men tänker nog inte göra nåt åt saken då jag både tycker om mörkare och ljusare så får beslutsångest. Ska låta min riktiga hårfärg växa fram och tvätta bort toningen vilket jag hoppas går ganska fort haha. Här är 2 olika hårfärger som jag tycker är super fina! 
| | 4 kommentarer
Upp