random frågor och svar

Vilken färg finns det mest av i ditt klädskåp?
Före jag går och kollar så gissar jag på grått och marinblått för de är två av mina favoritfärger då det kommer till kläder. 
 Japp, det är nog grått, marinblått, svart och vitt. Ganska basic. Men vill ha mera olika färger!

3 saker du måste ha hemma i kylskåpet eller annanstans i köker att äta?
Ost (!!), mjölk och banan.  

Morgon eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska, absolut! Älskar kvällarna och är som piggast då, nästan lite för pigg.. Tycker inte så mycket om mornar, speciellt inte skolmornar, nej uschusch.. Då känner jag nog min mest trött och omotiverad.

När lärde du dig senast nånting nytt?
Det var nog i eftermiddags några gitarr accord som min syster visade.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Njaa.. Känns som om det är väldigt mycket att man bara går efter utséendet. Tror inte man kan bli kär direkt man ser någon, men nog intresserad.

Föredrar du att ringa eller skicka sms.
Skicka sms tror jag. Tycker om att skriva och chatta och tycker på nåt vis det går snabbare. Om man ringer är det lätthänt att man pratar på varandra och inte kanske hör allt den andra säger osv. Men både och är nog kul!

Drömmer du?
Jag är en sån som dag-drömmer väldigt mycket speciellt i skolan och då jag ska sova och blir lätt bortblandad i mina egna tankar. På natten vet jag faktiskt inte om jag drömmer eller inte. Tycker det är rätt svart för mig och inte så händelserikt. Skulle vilja ha roliga och spännande drömmar men nejnej, så är det inte för mig tyvärr..

Om ja, minns du dina drömmar?
I bland har jag småa aningar om vissa saker dom varit inblandade eller olika föremål som jag ser så kan jag minnas att det varit med i mina drömmar, men vääldigt sällan jag minns hela "storyn" om det ens finns nån, haha. 

Beskriv dig själv med 5 ord?
Pålitlig, glad, envis, sarkastisk, snäll. ;)

Senaste låter du lyssnade på?
Tror det var "i wont let you go- Nick Merico"

Kram <3


| | Kommentera

skolfotograferingar

Nu är vecka 36 påbörjad och jag börjar redan räkna ner till julen, voivoi, typiskt mig. I morgon är det ny månad så vi närmar ju oss ändå. Börjar bli kallare speciellt på mornarna. Frös då jag gick till skolan men på eftermiddagen är det ändå kring 20 grader. 

På torsdag eller fredag har vi skolfotografering. Ser fram emot det för tycker om att vara framför kameran, men samtidigt så hatar jag alltid resultatet. Man tänker att det ska bli bäst denna gång, men niet, får väll satsa mera nästa år istället. ;)  Men får väll se hur det går denhär gången. 

Tillbaka till idag. Har bodystep om nån timme så får börja äta snart om jag ska hinna göra det. I kväll blir det idol. Men yes, vi hörs <3

@nataliehonkonen 

| | Kommentera

fly

| | Kommentera
Upp