Trött som bara den!

Sprungit i går (vilket betyder träningsverk från förr), sprungit ca 3 km i skolan, ut med hundarna,  1h 30 minuters dans träning med ny koreografi, ut med hundarna, äntligen sätta sig ner. hohhh.. Nu är det lite läxläsning kvar och sen BARA TA DET LUGNT!<3

Måndagen är nästa över och vi är en dag närmare helg. Jess! ;)) I morgon kör vi veckans tråkigaste dag med hykla ×2, matte och engelska. På hyklan ska vi baka så det blir gott, men annars är jag inte så förtjust i änmet.. Och jaa, matte & engelska är inte mina favorit ämnen heller.. ;)
Men dagarna går super fort! Man vaknar och sen går man och sova på nytt. ;) Dock sku nätterna kunna vara myycket längre!! Vad tycker ni? 

Nu ska jag äta och läsa till hyklan, hade bra!<3


Har varit väldigt oaktiv med fotande på sistone, så här får ni bilder från we<3 it

Allmänt | | Kommentera

Vill ha jul!

 
 Är så glad att hösten är här nu! Mörka kvällar, kalla mornar, varma kläder, tända ljus, älskar det! Sommaren är ju förståss skön, men den har jag tröttnat på nu. Nu är jag taggad inför hösten och julen. Men joo, 87 dagar kvar till julen, så det hinner hända mycket före.
 
I morgon kör vi ny vecka. Har inget emot skolveckan förrutom tisdagar för den har bara ämnen jag inte alls tycker om.. Men i morgon på måndag har vi modersmål, teckning, gymnastik och hälsokunskap så det är kul!
 
Är jätte hungrig och jag vänta på att maten ska bli klar. Det blir lax med ris och broccoli.
Men vi hörs! <3
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera

Vad vill ni ha för inlägg?

   Är väldigt trög med bloggande, men jag vet inte vad jag kan blogga om. Om det är en helt vanlig skoldag och jag inte gjort nått speciellt så tycker jag själv det är lite tråkigt att läsa om det, så då bloggar jag inte den dagen. Men om ni har tips på vad jag annat kan blogga om så kommer det ju flera inlägg. Så har ni tips, så lämna gärna en kommentar.
Nu då sommaren har slutat så lägger jag små bilder ifrån det. Den bästa sommaren hittills!!
Kram<3
 
         
   
 
 
Allmänt | | En kommentar
Upp