happy halloween

Nu är det fredagen den 31 oktober. Jag firar inte halloween men det skulle vara kul! Vet inte vad jag skulle göra osv. ;) Firar ni halloween? 


Det var ju halloween temadag i skolan och vissa hade klätt ut sig så det var kul. Inte jag men man får godis om man är med så haha ska kanske vara med nästa temadag.;)

I morgon blir det inte stan eftersom affärerna  inte är öppna så jag kommer bara att ta det lugnt.   Vad ska ni göra?

Kom i håg att fråga frågor till frågestunden!

Ha en trevlig helg!:*

//Natalie

| | 5 kommentarer

frågestund och annat

I morgon är det fredag äntligen! Vi har temadag i skolan att man får klä ut sig eftersom det är Halloween. Tänker inte att klä ut mig men det blir kul att se om någon har gjort det. Den som har klätt ut sig bäst vinner nåt. 

Har matte prov i morgon och hade i början av veckan engelska prov. Nästa veckas tisdag har jag fyke förhör och BiGe prov. Har prov och förhör nästan hela tiden känns det som! Nästa vecka tar perioden slut så då får vi nytt schema för inkommande perioden och vissa ämnen byts. Därför har jag mycket allt möjligt nu just.
Men skolan är väll ändå kul! 

I dag på BiGen skulle vi rensa fisk. Vi hade oxå ett papper var det stog bl.a hjärta , rom osv, så skulle man skära upp fisken och ta ut det och lägga på rätt ställe på pappret. Haha det var jätte äckligt! Sen då läraren visade lite hur man gör så skärde han oxå upp magsäcken och där var det en hel fisk som den hade ätit. Haha usch.. ;)

For på piano efter skolan och sedan åt jag mat, franskisar och prinskorv.
Det var ungefär min dag. Vad ha ni gjort?

Tänkte göra en frågestund nu eftersom jag inte har mycket att blogga om så kommentera frågor om ni vill!:* Kram!!

//Natalie

| | Kommentera

tidig vinter

Äntligen fredag! 
Vaknade med snö utanför fönstret, det är ännu kvar. Dock har dom lovat varmare väder tills helgen så tyvärr kommer den smälta bort. 

Nu tar jag det bara lugnt efter skolveckan och kollar på youtube. Kort inlägg, men ha det bäst!<3
| | Kommentera
Upp