Japp, läxor och prov..Allmänt | | Kommentera

Arktiset askeleet

På helgen var våran dansgrupp på en dans "tävling" i Uleåborg. Vi startade härifrån kl. 7 med minibuss. Vägen dit var rolig, lång men vi var lite trötta då, så det var ganska lugnt och så.
På vägen så stannade vi vid ABC och köpte lite godis och så. Sen så var vi framme efter en stund.

Då vi var framme så åt vi och sedan var vi på en super tråkig showdans lektion med många andra. Haha, men det var mera för 7 åringar känndes det som.. Men samtidigt så var det ju lite roligt. ;)
Sedan såg vi på 3/4:de delar av uppvisningarna. Det var 43 sammanlagt på helgen, men det var ungefär 32 st.

På natten sov i ett klassrumm, och förståss så var vi tvugna att ehh.. rita på tavlan.. ;D
Vi började sova kl. 10 och vaknade halv 8 tror jag jag det var? ;)

Då sminkade vi oss klart till dansen och sen så repade vi. Efter en stund så var det uppvisning. Det gick bra! Vi fick sen veta att vi var i Final. Då var det sen uppvisning på nytt. Men före det så var det pris/diplom utdelning. På scenen. Då det var det sista priset kvar så sa dom att det var det största priset, så då tänkte vi att vi inte skulle få nått, men sen så sa dom upp vårat namn, så då blev vi förvånade, men skit glada!!!! Det var en hel del pengar..;) Vi vet inte vad vi ska göra med pengarna ännu, men det hinner vi tänka på! :)

På vägen hem var vi glada och i slutet av vägen hit så skrattade vi bara. Då vi kom ut ut minibussen så hade vi så mycket saker att bära och så skrattade vi bara ihjäl oss, så det såg lite roligt ut, haha. Super rolig helg var det!! Skulle så järna göra det pånytt. Men nu vet ni vad jag har gjort. Ha det bra!! <3


Allmänt | | Kommentera

Enamssa firande.. ;D

I går så kom 8 vänner hit på födelsedags fest. Det var jätte roligt, och jag fick mycket fina saker av dem! <3

Nu är våra släktingar här. Det är oxå jätte kul, men nu då jag hinner så tänkte jag slänga in ett inlägg. Är super mätt av allting jag ätit. ;) Vi bakade cheese cake i går, Linda kom med en kaka i går som lämna över så då har vi det, kex o.s.v. haha ;) Nu ska jag sluta blogga och vara med släktingarna ist. Ha de bra! <3


Allmänt | | Kommentera
Upp