Sportlovs fredag.

Fredag idag då. Helgen uppskattas inte lika mycket som den kanske görs på skolveckor, men nu ska jag inte vara så tråkig.. Helg är väll ändå alltid roligt..? :) Har inga planer till helgen (som vanligt.. ;) men får se vad vi hittar på. Ska kanske fara och se på skor, för jag behöver nya skor till måndag som är bra till våren.

Dagen i dag: Vaknade runt 10 tiden och kollade insta, ask, yt o.s.v. På dagen var jag 45 min ute med hundarna. Det var kul. Skulle egentligen inte ens farit med dom idag, men jag hade inget annat för mig. Kollade kanske 15 min på tv, men det kom inget speciellt.. Sen så har jag bara ätit och sånt. Roligare än så var inte min dag. ;)

Men jaa, skola på måndag då. Har verkligen saknat skolan, eftersom jag inte gjort nått speciellt på sportlovet. "saknat skolan" låter litekonstigt kanske, men det är sant! ;)

Men nu ska jag snart äta, och sen vet jag inte vad jag ska göra, men det brukar jag sällan veta.. ;) Haha, ha en trevlig fredakväll!
Allmänt | | Kommentera

hos fammo

fjärde Sportlovs dan:

I dag är det torsdag. Det märks att vi har varit lediga nu i några dagar för jag börjar få tråkigt.. ;) Och sommarlovet som är 10 veckor.. Haha, men då är det varmt och man kan vara ute och med vänner o.s.v. Men nu på sportlovet kan man inte vara med vänner så mycket för största delen är på resa.

Men jag och Jasmine är nu hos fammo. Vi kom hit på morgonen och vi ska hem om nån timme. Vi har varit ute och fota, ätit och sånt. Vädret är tråkigt, ingen sol, men ändå ganska varmt. Eller varmt och varmt, men kring 0 grader..;)

Ska ha en blogg tävling kring påsken, så om ni är intresserade av attt delta, så kolla in bloggen då! :) kram :*


Allmänt | | Kommentera

nya jeans- Vila 63:95€Allmänt | | Kommentera
Upp